ÇERKEZKÖY ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

ÇOSB’den Kadınlar Günü’ne Özel Etkinlik

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında kadın çalışanları için yaratıcılık ve huzur dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Mum Yapımı Etkinliği”, ÇOSB bünyesinde çalışan kadınları bir araya getirdi. Gerçekleşen programda, kadın çalışanlar günlük iş temposuna kısa bir mola vererek kendi el emeği mumlarını tasarladılar.

“Cesaretinizle Yol Açıyor, Emeğinizle İz Bırakıyorsunuz”
Etkinlikte bir konuşma yapan ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal, kadınların üretimdeki ve hayatın her alanındaki gücüne vurgu yaptı. Baykal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün sadece bir hobi paylaşımı için değil, kadın emeğinin birleştirici gücünü kutlamak için bir aradayız. Cesaretiyle yol açan, emeğiyle iz bırakan tüm kadınlarımızın varlığı, bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır. Üreten, değer katan ve her adımda geleceği şekillendiren siz değerli çalışma arkadaşlarımın Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen atölye çalışmasında, katılımcılar farklı esanslar ve formlar kullanarak özgün tasarımlar ortaya çıkardılar. Etkinlik sonunda kadın çalışanlara günün anısına çeşitli hediyeler takdim edilirken, hatıra fotoğrafları ile bu özel gün ölümsüzleştirildi.

PAYLAŞ

WHATSAPP
facebook
TWİTTER
LİNKEDIN
EMAİL
Scroll to Top